romzi's FotoPage - something inside of me!!!

By: romzi seli

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Saturday, 8-Dec-2007 05:06 Email | Share | | Bookmark



saje nak try cemana nak wat focus benda jauh.... huh... cabaran sungguh dengan camera compact ni... kalau slr cemana tah? sure lagi susah kot...

apa-apa pun... aku akan terus mencuba...


Saturday, 8-Dec-2007 05:02 Email | Share | | Bookmark
Raya???



raya 2007


Monday, 3-Dec-2007 14:20 Email | Share | | Bookmark
What???



What???


Friday, 5-Oct-2007 07:30 Email | Share | | Bookmark
selamat hari raya - maaf zahir batin



selamat hari raya tok semua... lama dah tak update benda alah ni...
kepada semua member-member... aku dan isteri mohon maaf andai ada salah dan silap serta halalkan lah makan minum selama ni...

semoga hari raya tahun ini akan memberi 1001 makna untuk semua...

salam aidilfitri...
romzi & amai


Saturday, 4-Aug-2007 16:12 Email | Share | | Bookmark
dam dum....

kengkawan semua... kebelakangan ini, memang aku sibuk sangat hingga tak upload ape-ape pun dalam fotopage ni, even dalam blogspot aku. banyak perkara telah berubah pada aku dan dalam perubahan itu, kerja aku semakin bertambah... kekadang aku rasa macam nak cari kerja lain ajer.... tapi apakan daya... sape ler nak aku ni...

so, kekawan, ni ada beberapa gambar yang aku edit sendiri...







Thanks...
romzi


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net